AGENDA 2019-2020

25 Februari 2020 “Zo orden je het Familiearchief” Workshop.

Wanneer je familiepapieren verspreid in huis liggen in dozen en kasten en je niets kunt terugvinden, omdat je geen overzicht van de inhoud hebt, dan is deze workshop iets voor jou. Je leert hoe je de documenten kunt ordenen, verpakken en opbergen. Maak je archief toegankelijk, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je verwanten en andere geïnteresseerden. http://www.familiearchieven.nl/workshop.html

Werkgroep “Den Haag in de Tweede Wereldoorlog”, iedere 29e van de maand

Presentatie door Bob Coret op 29 mei 2019

De werkgroep “Den Haag in de Tweede Wereldoorlog” geeft onderzoekers, auteurs, journalisten en belangstellenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks te ontmoeten, met als doel gegevens omtrent de tweede wereldoorlog uit te wisselen en elkaar te helpen met het vormen van inzichten of het beantwoorden van vragen. www.denhaag4045.nl