AGENDA 2019

Het Hartevelt Huis is ….een plek voor “net even anders” vergaderen, waar speciale workshops en trainingen plaatsvinden…… een huis voor terugkerende bijeenkomsten met deelnemers die elkaar regelmatig ontmoeten….. èn het startpunt van mooie initiatieven vanuit het Haagse Zeeheldenkwartier.

Designing Your Life

23 Oktober, 20 November 2019

Designing Your Life coaching has now arrived for the first time in Europe.

How does your career and life fit together? Coaching workshops based on the “Designing Your Life” book will show you how to use design thinking to make a change. You are going to develop, build prototypes, try things and build new prototypes. If you actually use the tools, and do the life design exercises, you will generate the insights you need to change your life and career, improve your management focus and your happiness at work. https://designingyourlife.nl

5 november , Workshop “Zo orden je het Familiearchief”

Wat is het? Een berg papieren of een privé-archief!

Wanneer je familiepapieren verspreid in huis liggen in dozen en kasten en je niets kunt terugvinden, omdat je geen overzicht van de inhoud hebt, dan is deze workshop iets voor jou. Je leert hoe je de documenten kunt ordenen, verpakken en opbergen. Maak je archief toegankelijk, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je verwanten en andere geïnteresseerden. http://www.familiearchieven.nl/workshop.html

Werkgroep “Den Haag in de Tweede Wereldoorlog”, iedere 29e van de maand

Presentatie door Bob Coret op 29 mei

De werkgroep “Den Haag in de Tweede Wereldoorlog” geeft onderzoekers, auteurs, journalisten en belangstellenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks te ontmoeten, met als doel gegevens omtrent de tweede wereldoorlog uit te wisselen en elkaar te helpen met het vormen van inzichten of het beantwoorden van vragen. www.denhaag4045.nl

Werkgroep “Levende Historie”

De werkgroep “Levende Historie” van de Vereniging Vrienden van Den Haag zet zich in voor het behoud van het historische stadsgezicht en het respect voor de beeldbepalende elementen in de stad. Dit gaat over de openbare ruimte, de binnen- en buitenzijde van panden, gevel- en straatbeelden, inclusief het groen. www.vriendenvandenhaag.nl/vereniging/bestuur-en-werkgroepen/werkgroep-levende-historie